Piele fina in doar 3 minute

Este lucru stiut ca mamele au superputeri. Desi de multe ori  ne dorim sa avem mai multe brate decat cele doua cu care ne-a inzestrat natura, de tot atatea ori ne dam seama ca reusim sa ne descurcam de parca am avea deja cateva brate in plus.

Sa gatesti, sa supraveghezi temele copilului mare, sa prinzi din zbor avantul copilului cel mic, sa mai fii atenta si la vreo gluma de-a sotului (ca e jale daca nu razi la gluma lui, zice ca nu-l bagi in seama), sunt operatiuni pe care o mama le face aproape fara efort si fara sa isi dea seama.

Imi amintesc insa un episod care acum este amuzant dar atunci, in acele momente, nu a fost deloc asa.

Eram insarcinata in luna a 8-a cu bebe doi, si urma un nou control la medic. Ca de obicei emotiile erau mari si nu nimeream ce sa fac mai intai sa ma dichisesc astfel incat sa ma simt bine in pielea mea si cu burtica ce mi se parea uriasa. Mai ales pentru ca stateam mai mult in pat orice iesire afara era un adevarat eveniment pentru mine iar vizita la medic echivala chiar cu socializarea :).

Toate bune si frumoase, sotul incalzea masina (era deja toamna), copilul cel mare facea mofturile de rigoare ca nu are chef sa iasa din casa, desi vroia sa il vada pe bebe la ecograf, eu nu nimeream sa ma imbrac mai repede si mai elegant, atat cat se putea avand in vedere burta ce mi se parea imensa.

Cand sa trag pantalonii pe mine insa, stupoare: uitasem sa ma epilez. E si de inteles avand in vedere ca nu puteam nici dus sa fac cum trebuie din cauza durerilor. Sotul ma zorea prin telefon sa cobor, ora programarii se apropia, ce era de facut? Aveam urgent nevoie de o depilare rapida.

Era 16:42 Nici nu stiu cand am deschis dulapul cu creme si am prins din zbor crema depilatoare piele sensibila. Pe jumatate imbracata am aplicat-o pe picioare.  Dar cum minutele se scurgeau cu repeziciune, nu era timp de asteptat sa isi faca efectul. Am tras in graba un halat lung pe mine ( nu se facea sa apar despuiata in fata copilului). Cu o mana am insfacat o bluza pe care i-am tras-o pe cap , cu alta am extras din sertar un pantalon in care aproape ca l-am indesat cu forta, facandu-ma ca nu-i aud protestele si miorlaielile specifice.crema-depilatoare-sensibilia

Era 16:43. Mi-am adunat analizele, ecografiile si toate celelaltedocumente, le-am asezat in geanta, timp in care cu o mana il incaltam pe mofturos.

Era 16:44 si miorlaielile pisicii mi-au atras atentia asupra castronului ei gol. Nu stiu cand am luat cutia cu crantanele pisicesti si i-am umplut castronelul, ba i-am schimbat si apa.

La fix 16:45 eram in baie pentru a ma bucura de rezultatele cremei imbogatita cu extract de vanilie. Pielea era fina, catifelata, parfumata, fara picde iritatie si roseata, de parca nu m-as fi depilat cu nici un minut in urma. Alesesem din gama de creme depilatoare Farmec  aceasta crema pentru piele sensibila, tocmai pentru ca in perioada sarcinii pielea devenise mult mai sensibila, intinsa, vasele de sange erau mult mai subtiri decat de obicei. Tot ca prin farmec a disparut si parul.

depilatoare

Iata cum , in trei minute, reusisem sa ma depilez, sa imbrac copilul si sa hranesc si pisica. Totul cu doar cele doua maini din dotare.

Pana la urma am ajuns si la timp la programare, eu m-am simtit bine in pielea mea catifelata in timpul controlului, mai ales ca domnul doctor era si tinerel si frumusel :). Nu se facea sa merg neingrijita la dansul la cabinet, nu e asa?farmec_superblog_proba (1)

Articol inspirat din realitate pentru Spring SuperBlog 2016.

2 thoughts on “Piele fina in doar 3 minute

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s